I'm just to far, from where you are

Nu har vi varit här i lite mer än en vecka och vi känner oss riktigt henmma nu, klart att man känner saknaden av vänner och familj men msn och skype brukar lösa de problemet. Idag vaknade vi iaf upp med 10 grader och sol, vårt rum är så varmt att där inte går att vara inne just nu, men vi klagar inte !

skolan känns jätte bra och lärarna är jätte snälla och hjälpsamma. En lärare sa till oss i början att vi inte kommer ha så jobbig termin som vi är vana vid, och de verkar inte vara någon lögn, har typ inga läxor mest bara små läxor. Både svenskarna och amerikanarna verkar jätte trevliga när man snackar med dom och nu på tisda börjar alla i skolan så då blir de fler att snacka med ;)

hittentils har vi varit ute på en pub med många från svenska skolan, vilket blev en lyckad kväll, annars har vi mest varit runder i affärer och lunch ställen runt om i Richmond och Kingston. Vi va oxå på camden market en söndag, vilket va skitkul. Dom sålde mest konstiga saker men det fanns oxå saker som man ville ha. Det var några stycken skitstora marknader brevid varandra både ute och inne i något gammalt (överdrivet stort) stall.


Imorgon hade vi tänkt att boka biljetter till Tinchy Stryder som kommer hit den 18 feb. Sen ska vi oxå ut och handla lite mer. Till helgen satsar vi på att dra ut då vi tagit de väldigt lungt denna.

har inget mer at skriva fråga om ni vill veta något!





camden market!




London, dag 3

Idag är det vår 3e dag här, vi har inte pallat skriva förens idag.

Flygningen hit gick bra, även om vi båda var jätte flygrädda! Det blev lite kaos på flygplatsen för en av våra vänner blev av med sin väska :(
när vi landat hämtade 2 bussar upp oss och körde ut oss till resepktive familj, vi blev avsläppta ganska sent så vi hann se en hel del. När det närmade sig vår tur blev vi båda skit nervösa men det gick bra när vi väl kom in. Vi bor hos ett lite äldre par, jätte trevliga och roliga :) de har oxå 2 katter och en hund som är jätte mysiga. Här finns ett stort och ett litet rum, vi valde att dela på det stora sålänge, vi får se hur det blir med tiden.
 På kvällen blev det kycklingsoppa till förätt sen något annat till middag (vet inte riktigt vad det var, men gott va de).

Igår gick vi upp vid halv 7 för att ta bussen till skolan vid kvart i 9. Det tar ca 1 timme att ta sig in till skolan och igår hamnade vi i bilkö oxå så det tog ännu längre tid.
Skola var jättefin, men väldigt liten vilket va tråkigt, men det blir nog bättre när de andra eleverna börjar. på Lunchen stack vi, Bea, Anna och Klara ner till Richmond för att hitta något att äta sedan fick vi stressa upp till skolan igen. efterskolan blev det ner till staden igen med Bea och Anna för att köpa in lite saker vi behöver, ex lunch vi kan ta med till skolan, schampoo och godis.
När vi skulle hem fick vi vnta på bussen i ca 30 min då det var kaos pga "all" snön, det tog nu oxå 1,5h att komma hem, skitjobbigt ! På alla tv kanalerna här pratar de om snön, det är otroligt hur mycket en halv dm snö kan skapa så mycket kaos i ett land haha.


Idag slipper vi första lektionen då vår lärare inte kan komma till skolan för vädret så vi börjar vid 1. :)

Lucia på planet :)







RSS 2.0