I'm just to far, from where you are

Nu har vi varit här i lite mer än en vecka och vi känner oss riktigt henmma nu, klart att man känner saknaden av vänner och familj men msn och skype brukar lösa de problemet. Idag vaknade vi iaf upp med 10 grader och sol, vårt rum är så varmt att där inte går att vara inne just nu, men vi klagar inte !

skolan känns jätte bra och lärarna är jätte snälla och hjälpsamma. En lärare sa till oss i början att vi inte kommer ha så jobbig termin som vi är vana vid, och de verkar inte vara någon lögn, har typ inga läxor mest bara små läxor. Både svenskarna och amerikanarna verkar jätte trevliga när man snackar med dom och nu på tisda börjar alla i skolan så då blir de fler att snacka med ;)

hittentils har vi varit ute på en pub med många från svenska skolan, vilket blev en lyckad kväll, annars har vi mest varit runder i affärer och lunch ställen runt om i Richmond och Kingston. Vi va oxå på camden market en söndag, vilket va skitkul. Dom sålde mest konstiga saker men det fanns oxå saker som man ville ha. Det var några stycken skitstora marknader brevid varandra både ute och inne i något gammalt (överdrivet stort) stall.


Imorgon hade vi tänkt att boka biljetter till Tinchy Stryder som kommer hit den 18 feb. Sen ska vi oxå ut och handla lite mer. Till helgen satsar vi på att dra ut då vi tagit de väldigt lungt denna.

har inget mer at skriva fråga om ni vill veta något!





camden market!




Kommentarer
Postat av: julia

saknar er <3

2010-01-19 @ 00:54:36
Postat av: Mamma Eva

ni har sååå mycket kvar att se o göra o ni är snart hemma igen!

2010-01-21 @ 22:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0